Beoordelingen van La Cubanita Alphen aan den Rijn

Recente recensies van La Cubanita Alphen aan den Rijn

4 sterren na 136 reviews

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten van La Cubanita bij ons thuis. Genoeg keus in tapas bij de warme- en koude tapasbox. Met nog 2 extra tapas en brood met aioli en tapenade, hadden wij meer dan genoeg. De bezorging was prima, netjes op afstand en de warme tapasbox was echt nog warm. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoete frieten waren te zout Zeeduivel was te lang doorgebakken Geen saus bij de spareribs

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was wel lekker, maar het was erg weinig voor het geld. Kleine stukjes vlees/brood. Bezorging was 20 minuten te laat, maar wij kregen netjes een excuses.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was prima. Eten was lekker, niet mega warm. Hoeveelheid was genoeg per schaal.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en goed. Verzorgd. Zeker voor herhaling vatbaar! Jullie verdienen de hoogste score!!!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik ben zeer tevreden over de aanpak van het afhalen. Het eten was (zoals gewoonlijk) erg lekker.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas viel het erg tegen. Spareribs waren koud en erg droog. Mais was koud. Hamburgertjes waren koud. Aardappeltjes waren koud en vet. Zoete aardappelfriet was koud. De bezorging was meer dan een half uur te laat. Na bellen over koude producten was nieuw snel geleverd. Alleen wilde ze de koude gerechten (die ik inmiddels weggegooid had) terug hebben???? Dit was uiteindelijk geen probleem. Helaas viel onze bestelling erg tegen. Denk niet dat we dit nog een keer gaan doen.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten op kerstavond met afhaaltapas van La Cubanita. Perfect verzorgd en uitgebreid en lekker getafeld. Absolute aanrader is de cheesecake als dessert. Tip: het afhalen moest bij een bevriend restaurant vlakbij. Het was geen probleem om daar naartoe te lopen, maar dit had ook in de bevestigingsmail al verteld kunnen worden.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd zelfs op 1e Kerstdag. Tapas was heerlijk en bezorger vriendelijk. Alles top!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was helaas 30 min te laat, maar veder heerlijk gegeten. Porties brood met aioli zijn erg royaal.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller dan verwacht en erg lekker, vooral het toetje JUM!

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk. Goede prijs kwaliteit verhouding

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was niet echt warm maar dat zal komen door de grote afstand vanaf de zaak. Erg lekker, leuke presentafie. Ham meloen even zelf in elkaar schroeven. Sparibs waren ernstig lekker vlees viel van t bot. Bezorging, zoals het hoort. Vriendelijk, netjes en beleefd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Melding maken dat je bij bregje je eten kunt ophalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging duurde lang, wel heel netjes dat er even gebeld werd, eten was wat lauw,en de meloen was keihard,maar ondanks dit alles lekker opgegeten.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker, beetje afgekoeld helaas. Handiger om de saus in een apart bakje erbij te doen. Het zat nu overal.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was perfect, alleen moest het op een ander adres gehaald worden. Dit hadden jullie beter in de bevestiging van de betelling kunnen melden.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging ruim drie kwartier later dan afgesproken.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze kwamen 45 minuten later dan aangegeven, was erg druk. Jammer voor ons maar fijn voor het restaurant dat ze zoveel klanten hebben. Eten was top. Heerlijk gegeten.

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker. De bezorging was ook mooi op tijd

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lauw en werd 25 minuten te laat geleverd. Zonde van het geld.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten moet echt warmer bezorgd worden. De smaak was goed maar omdat het al koud was niet echt lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was niet erg warm zou toch kijken voor warmhoud bakken of iets dergelijks want lauw eten is niet lekker Vr gr Harold visscher

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was snel bezorgd en smaakte héél lekker!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was een half uur te laat en het eten was lauw.. een tegenvaller.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was ons eten een half uur te laat en daardoor flink afgekoeld..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten van la cubanita wat je gewend bent. Helaas was de bezorger veel later dan verwacht en het eten al erg koud. Grote kans dat dit komt door grote drukte op zondag. Zou niet nogmaals laten bezorgen. Maar eerder ophalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam een half uur te laat, zonder enig excuus. Verder waren de warme gerechten lauw tot zelfs koud en lagen de koude gerechten rommelig in de box.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat geen kip in de kippasta salade, beide porties niet (was vorige keer ook zo..). Kipspiesjes waren droog. Op de site zie je het voorbeeld van kipkluifjes (bakje vol), wat krijg je.. 2 stuks. En dat voor 3.50 Kom graag bij jullie maar bestellen zal ik echt niet meer doen is het geld absoluut niet waard. Ik wacht wel weer tot jullie open gaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging viel tegen; Wij hadden om 16.30u aangegeven maar toen werden wij 16.40u gebeld dat zij niet om 16.30u bezorgen omdat zij dan pas open gaan.. beetje raar dat het dan wel als optie wordt aangegeven... Het eten was wel heerlijk!!! Zoals we gewend zijn van La Cubanita.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tapas waren heerlijk. Alles was goed verpakt!

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten, super snelle service

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We waren een beetje teleurgesteld dat je kon merken dat het eten al wat afgekoeld was en dat we niet precies kregen wat we besteld hadden (2× kaaskroketjes ipv 2x chorizokroketjes). Verder was het goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het warme eten was heel lauw (eigenlijk koud). Dat was erg jammer. Het koude eten niets op aan te merken, was prima.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het kwam omgekeerd binnen en alles zat door elkaar. Na een belletje meteen opgehaald en nieuwe gekregen.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoete aardappelfriet was niet te eten (zoveel zout) Gevraagd om saus apart maar? Als niet kan laat dat dan even weten. De helft niet kunnen eten.. Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was niet warm. 45mkn later dan afgesproken geleverd

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas deze keer niet op tijd bezorgd, zelfs gebeld omdat het al een half uur na de bezorgtijd was die ik had aangegeven. Pas 40 min later is het bezorgd, dat was wel jammer. Ook het eten was koud/lauw. Nu smaakte het prima, maar dat was jammer deze keer.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van de tapas is goed. De bezorging is meer dan goed. 18.00 besteld. Volgens mij ging de bel 1 minuut voor 6. Super dus ! Ik kan jullie helaas niet helpen aan verbeter punten.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd heerlijk maar het is zo achterlijk duur en vol zit je niet want je gaat geen 100 euro uitgeven aan tapas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakte heerlijk.Het was alleen jammer dat het bijna een half uur te laat kwam. Een verbeterpunt is afsluitbare sausbakjes,. De bakjes waren nu bijna allemaal omgevallen en leeggelopen , en gemixt met vlees waar het niet bij hoorde.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was t eten koud, lag de saus los in de bakjes. Na zelf opgewarmd te hebben hebben we nog wel genoten, maar denk dat we de volgende keer (als het weer kan) in het restaurant komen eten.... Ben beter gewend van jullie dan dit

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was 10 minuten later dan gepland, geen probleem. De koude en warme tapas zitten netjes van elkaar gescheiden, met saus erbij. Warme tapas was helaas lauw. Brood met alioli was goed verzorgd. Je kreeg een groot bakje met alioli erbij. Jammer van de lauwe tapas maar verder heerlijk.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles helemaal naar eens. Wat een feest maal. bedankt.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was echt heerlijk. Bezorging was wat laat. Ze hadden mij wel netjes per sms laten weten dat het later wordt. Krijg als excuses een leuke kortingsbon voor proeflokaal bregje. Top geregeld!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezirgd en was lekker.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer geweldig

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed warm eten. Alle 2 de meloen met ham waren helaas nog niet rijp en nog erg hard, deze zijn hierdoor niet opgegeten

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk thuis gegeten alles was tip top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker, we hadden verschillende hapjes besteld en kregen netjes overal verschillende sausjes bij. De zoeteaardappel frietjes waren veel te zout. Deze hebben we zelfs laten staan. Erg jammer want deze zijn eigenlijk in het restaurant onze favoriet!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De warme tapasschotel was deels koud en deels lauw. Gerechten lagen door elkaar. Meerdere malen in het restaurant gegeten. Dit is niet de kwaliteit die ik van La Cubanita gewend ben. Bezorging was wel op tijd.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3x besteld en helaas 3x 30 min na geplande bezorgtijd misschien 4de keer wel beetje op tijd ?

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was netjes op tijd. Helaas waren de warme tapas niet echt warm meer.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten van deze heerlijke maaltijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke combinaties tussen warme en koude hapjes! Zoete aardappelfrietjes bleef je van eten. Kip met honingsaus erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en goed verzorgd. Ook onze gasten hebben genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was kennelijk erg druk want bij het bestreken koos ik voor zsm en werd de bezorgtijd op een uur later gezet. Uiteindelijk kwam daar een half uur nog bij dus we hadden best trek. De tapas waren qua smaak heerlijk maar wel lauw. We deden dit om de lokale horeca te helpen maar hopen snel weer bij Cubanita te komen eten, is gezelliger en dan is alles weer lekker en heet.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk besteld, op tijd en netjes geleverd. En als klapper de cheesecake, die is echt helemaal top! Volgende week weer!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker. Leuk thuis uit eten.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was 2 uur en 10 minuten te laat! Ik begrijp best dat het ivm met moederdag drukte wat kan uitlopen maar zo lang? Nog vervelender was dat het een cadeautje voor mijn ouders was die dus al vanaf 18.30 uur zaten te wachten. Toen het eten er uiteindelijk was bleek het niet warm te zijn. Smaak was gelukkig wel goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De broodjes en koude tapas waren heerlijk. Goed verpakt. De mais en warme vleestapas ook. Alles was goed warm. Helaas bleek dat de champignons gelekt hadden, dus de tas was nat, maar ook de zoete aardappel frites lagen in een laag vocht, waardoor deze zompig waren geworden. Jammer, misschien deze ook in een afsluitbaar bakje ivm het vocht? Ook waren de zoete aardappel frites zo ontzettend zout dat we ze niet konden eten. Ik vind zout lekker, maar dit kon echt niet. In het restaurant dit al vaak besteld, maar nu was er echt iets mis gegaan. Hopelijk kunnen jullie hier iets aan doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op moederdag eten besteld, al vaker eten besteld we zijn gek op lacubanita. Smaakte elke keer prima, en soms was het iets later Max een half uurtje prima dat geeft niet hebben we begrip voor! Alleen op Moederdag hadden we om 17:11 besteld en zouden het om 18:15 uur krijgen dat het druk is op zo een dag is logisch en hadden al verwacht dat iets later zou komen , om 18:45 toch even gebeld hoe ver het was en toen kregen we te horen dat ze er nu mee bezig waren zou er met 20 minuten zijn. Naja prima dan wachten we dat af, om 19:40 kwam het eten uiteindelijk ik vind echt niet erg als het eten iets later is alle begrip voor jullie ook omdat alles nieuw is maar een telefoontje had fijn geweest je zit toch met het gezin te wachten. Uiteindelijke dus 1 uur en 25 minuten te laat ons eten gekregen jammer! Weten niet of we dit nog een keer gaan doen gebeurt altijd wel dat het te laat is maar dat het nu zo laat was vonden we erg vervelend en jammer! Eten was ook niet heel warm meer helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst was helaas de carpaccio uitgedroogd alsof het veel eerder was klaar gemaakt .bestelling levering was net als vorige keer 20 min later als gepland dat was jammer want mijn zoon moest naar werk . Verder wederom top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lkkr en goed verpakt, alleen de hamburgertjes hadden iets langer gebakken mogen worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was jammergenoeg erg afgekoeld.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en goed eten. Waar voor je geld

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg vet en zout van smaak. Niet erg lekker gevallen. Voor ons geen tweede keer.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was goed en er was voldoende. Ook was het nog redelijk warm toen wij thuis waren (Ter Aar).

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede bezorging en keurig op tijd. Eten was heerlijk!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling om 1704 bevestigd dat deze om 1830 wordt bezorgd. Om 1850 maar gebekd waar t bkeef. Kwam pas om 1915. Daarbij allesnin koude box doorelkaar dooe dat se tad scheef waa vervoers. Faill. Nooit meer

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas waren de hamburgers nog rauw aan de binnenkant maar verder weer heerlijk gegeten. En de cocktails waren erg leuk en lekker.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging! Wel hadden we de helft minder brood dan de vorige keer & miste we de saus bij de aardappeltjes 🙃

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na vele pogingen om écht lekker eten te bestellen hier in Alphen aan den Rijn is het dan toch gelukt. We hebben heel lekker thuis gedineerd, dank daarvoor!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam 40 minuten later dan gewenst. Tapas waren lauw.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk om jullie lekker hapjes even thuis te kunnen eten. Zit het liefst bij jullie natuurlijk maar nu het niet kan is dit een prima optie! Bedankt! Succes!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, helaas niet in jullie restaurant. Graag steken wij jullie een hart onder de riem, al is het alleen omdat onze dochter met zoveel plezier bij jullie heeft gewerkt. Ze hoopt dat deze situatie spoedig veranderd zodat jullie weer open kunnen en zij weer bij jullie kan komen werken. Veel sterkte onder deze omstandigheden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zeer netjes verpakt en nog lekker warm toen het aankwam. Het was net alsof we echt "UIT" Eten waren dit keer in de crisis tijd. We hebben genoten.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Kwaliteit was prima. Het is moeilijk in te schatten hoeveel je moet bestellen. Bezorging was ca 15 minuten later dan na het bestellen was opgegeven. Maar verder zeer correct.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten weer. Helaas klopte de bestelling van de koude box niet. 2x tomaat/mozzarella gekregen ipv 2X zalm met toast.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en heerlijk gesmikkeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren besteld, het was heerlijk!! De kinderen hebben er ook zo van genoten. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was super, als vanouds. Helaas wel veel gerechten flink door elkaar geschud. Ook miste er een aantal dingen, maar die zijn keurig nageleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was uitstekend. Het eten op afstand neergezet. Het eten was lekker maar lauw wat ik ook begrijpen qua afstand van bezorgen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden een warme tapas box besteld ter waarde van €12,50, Het was opzich wel lekker, maar de meeste tapas waren koud geworden direct nadat wij ze hadden aangepakt van de berzorgster. Ik vind het een stuk mindere kwaliteit dan wij gewend zijn bij het restaurant zelf. Ik wil niet alles afkraken. Ik vind het concept goed, zeker in deze tijd en daarom schrijf ik deze review. Er is ruimte voor verbetering

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top gegeten!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was niet heel warm meer. Hamburgertjes die we erbij hadden waren niet goed gebakken. Levering stipt op tijd!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt super, van de vriendelijke en keurige afstand houdende bezorging tot dat alles op was... we hebben genoten 😁👍🏻

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hebben heerlijk gegeten! Netjes dat we een melding kregen dat de bezorger onder weg was! Enige puntje is dat er 2 tapas lauw waren. Verder alles echt top!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een aanrader!!!!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De warme tapas was lauw. Bestelling was ruim 20 min te laat. Jammer

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

onze complimenten. Het was grandioos en smaakte heerlijk.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam op tijd en warm. Erg fijn!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas kwam de bestelling 3kwartier later dan het aangegeven tijdstip zonder een berichtje . Ook de aardappeltjes waren heel donker en doorbakken. Verder was het netjes verpakt en smaakte de overige dingen heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vriendelijke bezorgster, keurig op tijd geleverd.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was goed en de hoeveelheid was voldoende.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten met dezelfde kwaliteit als in het restaurant.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, lekker gegeten en vlot bezorgd👍

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geef niet snel een beoordeling maar waren echt onwijs positief verrast over het heerlijke eten!! Hebben echt super gegeten en bestellen van de week weer!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld vanuit ter aar. Bestelling was snel en warm geleverd! De sfeer van het restaurant was ook meegeleverd, zelfs de pepermuntjes zaten erbij! :)

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was helemaal top. Het eten was super lekker. Bestelling was netjes op aangegeven tijdstip. Kleine atentie op de bestelling was ook leuk.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling via de website van La Cubanita geplaatst en opgehaald. Het was op tijd klaar en we hebben heerlijk gegeten. Uitstekend!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoii, ik vind jullie eten normaal heerlijk als ik bij jullie kom zitten. Het was niet perse vies hoor. Maar de hoeveelheid die je krijgt met wat je betaald is wel een beetje karig. Daarbij heb ik vannacht een uur op de wc gezeten met krampen. Verder was de service goed. Duurde 3 kwartier langer dan aan gegeven ter compensatie kregen we een drankje erbij. Dat was top. Ik denk dat ik niet nog een keer ga bestellen. Maar wacht tot jullie weer open zijn om onbeperkt te eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb een verkeerde warme box ontvangen en de gebakken frieten/aardappeltjes waren slap. Ook moest ik nog een half uur op het eten wachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten ! Het was redelijk warm en ontzettend lekker ! Ik vond het alleen wel weinig voor het bedrag wat je betaald , je zat niet echt vol.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was fantastisch!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Tapasbox warm afgehaald , heerlijk gegeten!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had een bestelling geplaatst om 18:00 uur mijn eten zou 18:50 klaar zijn wat ik al erg laat vond voor een paar gerechtjes. Maar vanwege de drukte heb ik daar ook nog eens 20 minuten moeten wachten op mn eten.. erg slecht zal het niet nog een keer bestellen.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beoordeling valt lager uit omdat er maar 3 garnalen kroketten, 3 spare ribs en 2 zalm toast in zaten. Ipv 4. Beetje slordig want ik heb er wel voor betaald.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Vandaag afgehaald bij la cubanita. Eten was erg lekker en was nog warm genoeg. Fijn dat ze dit kunnen bieden in deze tijd

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben super lekker gegeten! ontzettend goed idee!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben lekker gegeten. En wilden graag jullie supporten, maar we hadden graag ook een keuze kunnen maken tussen wat verschillende groenten gerechtjes. Het was wel heel erg 'snaaien'.